Τα "Πρώτα Φτερουγίσματα" είναι ένας πρότυπος ιδιωτικός παιδικός σταθμός που προσφέρει στα παιδιά ασφάλεια, φροντίδα και σωστή αγωγή. Σ'ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον, το οποίο πληροί τις συνθήκες υγιεινής, τα παιδιά αντιμετωπίζονται με σεβασμό και ενθαρρύνεται η δημιουργικότητά τους.

Το ανθρώπινο δυναμικό του σταθμού μας περιλαμβάνει, εκτός από τις ειδικευμένες παιδαγωγούς, γυμνάστρια, μουσικοπαιδαγωγό και δασκάλα θεατρικού παιχνιδιού.

Επιδίωξή μας είναι να συνδυάσουμε το παιχνίδι με τη μάθηση, προσφέροντας στα παιδιά χρήσιμες και ευχάριστες εμπειρίες που θα τα προετοιμάσουν για τη σχολική ζωή και θα τα βοηθήσουν να αναπτύξουν ισορροπημένη και ολοκληρωμένη προσωπικότητα.

Επιπρόσθετα, ανά δεκαπενθήμερο όλα τα παιδιά εξετάζονται από παιδίατρο με σκοπό να διαμορφώσουμε πλήρη εικόνα της υγείας και της ανάπτυξής τους. Παράλληλα, παρακολουθούνται από ψυχολόγο και λογοθεραπευτή, οι οποίοι συντάσσουν τακτική έκθεση εξέλιξης για το κάθε παιδί ξεχωριστά παρέχοντας πολύτιμες συμβουλές στους γονείς.

Στα "Πρώτα Φτερουγίσματα" δεχόμαστε παιδιά από 2 έως 5 ετών. Λειτουργούμε από τις 7 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα και τα σχολικά μας λεωφορεία εξυπηρετούν όλη την ανατολική Θεσσαλονίκη καθώς και το κέντρο της πόλης.

Με μεγάλη μας χαρά σας περιμένουμε να κουβεντιάσουμε από κοντά και να σας ξεναγήσουμε στις ηλιόλουστες και ευρύχωρες αίθουσές μας και στην καταπράσινη αυλή των 400 τ.μ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας καλέστε μας στο 2310 346.666 για να ορίσουμε συγκεκριμένη μέρα και ώρα συνάντησης.

Υδραγωγείου 4, Ν. 751, Πανόραμα (Απέναντι από το Γυμνάσιο - Λύκειο Πανοράματος) Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 34 55 08, 2310 34 66 66

Copyright 2009

Powered by Softways S.A.